Napredni Tečaj

26. Nov - 28. Nov 2015
10010 Zagreb (HR)

Paulina Pavic

prof. psihologije

Profesorica je psihologije, neurofeedback terapeut i supervizor.U posljednjih nekoliko godina intenzivno se bavi teorijom i praksom neurofeedback i biofeedback metode. Uvidjevši brojne mogućnosti primjene i uspješnost neurofeedbacka u različitim granama psihologije odlučila je osnovati vlastitu tvrtku - Vita Plena za psihologijsko savjetovanje gdje integrira svoje profesionalno iskustvo s novim znanjima i primjenom neurofeedback metode. Službeni je edukator EEG info grupacije za Othmerovu metodu.Članica je Hrvatske psihološke komore i više stručnih udruženja.

 

 

Milica Pavic

ing.elektrotehnike

Radila je na Neurološkoj klinici KBC-a Zagreb, u EEG laboratoriju na rutinskim i specijalnim snimanjima. Sudjelovala je u mnogim istraživanjima iz područja EEG-a i epilepsije kao i na edukacijama liječnika i tehničara. 1992.g.osniva privatnu tvrtku Pamel d.o.o. i započinje razvoj, a kasnije i proizvodnju  2-kanalnog EMG biofeedback uređaja. Također radi na istraživanju i razvoju EEG elektroda te inovira Comby EEG kapu, koja se uspješno koristi u EEG, EP i NF laboratorijima u čitavom svijetu. Od 2007  intenzivno radi na popularizaciji bio/neurofeedback metode u Hrvatskoj. Završila je tečajeve iz bio/neurofeedback metode u SAD-u, kao i osnovni i napredni tečaj u Bergu (Njemačka) po Othmerovoj metodi.

Tomislav Pucic

Prof. psiholog, transakcijski analitičar

Tomislav works at the Department of Neurology, University Hospital Center Osijek as psychologist, neuropsychological diagnostician and neurofeedback therapist. He meets bio / neurofeedback method for the first time in the summer of 2011 and has been educated in various application areas within neurorehabilitation. In 2013 he starts using Othmer method, which he applies continuously ever since he completed the basic course. He also provides psychological counseling services (attending training in transactional analysis psychotherapy) as part of his work at the Clinic. He is a member of the Croatian Psychological Association.

Jadranka Orehovec

Prof. psihologije

Psihologinja je, specijalizantica kliničke psihologije i supervizant kognitivno-bihevioralne terapije s bogatim iskustvom u psihoterapijskom, savjetodavnom i edukativnom radu s pojedincima i grupama.  Završila je edukaciju iz Realitetne terapije, te niz stručnih tečajeva i usavršavanja (Mindfulness meditacija , Metacognitive Therapy, primjena psihodijagnostičkih instrumenata i tehnika). Tijekom desetgodišnjeg profesionalnog djelovanja na području savjetodavne i kliničke psihologije stekla je bogata iskustva u provedbi kliničke procjene, dizajniranja i implementaciji preventivnih i terapijskih intervencija za pojedince i grupe.

Jasna Primorac

Mag. edukacijske rehabilitacije

Jasna Primorac radi kao edukacijski rehabilitator u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama. Također radi i kao neurofeedback terapeut u udruzi "Anđeli", podružnica Zagreb. Susrela se s bio / neurofeedback metodom po prvi put u ljeto 2011. godine i od tada se obrazuje u raznim područjima primjene unutar neurorehabilitacije. S Othmerovom metodom se susreće 2013 godine, kada je završila osnovni tečaj i počela je primjenjivati. 


U svojem radu redovito primjenjuje integraciju refleksa po Masgutovoj metodi, reedukaciju psihomotorike po metodi Bojanin-Govedarica, terapiju igrom (Matešić) i senzornu integraciju (snoezelen).

Članica je Hrvatske komore edukacijskih rehabilitatora. Trenutno je na doktorskom studiju iz neuroznanosti u s temom neurofeedback i autizam.

Customer testimonials

I found the EEG Info courses to be among the best I have ever attended, I really felt confident in my understanding of the theory and application of Neurofeedback on completion of the course.

Liam Clarke, Clinical Director, Advanced Neurotraining Clinics

» More testimonials

Why EEG Info?

  • One of the leading Neurofeedback providers
  • 25 years of experience in Neurofeedback
  • Lots of practicum
  • You can start working with Neurofeedback immediately
  • Always up-to-date because of own research
  • Extensive support after the course
» More benefits
EEG Info Neurofeedback certification
 
News

EEGInfo on SGPP

Visit us from 13.-15. September at the SGPP Congress in Bern/Switzerland,... [more]

New Cygnet® version released

The new Cygnet® version 2.0.5 now has been released [more]

Newsletter
About EEG Info
We use cookies on our website to offer several services and for analyzing purposes.
By using our website, you are agreeing to our use of cookies. More information about our
Privacy Terms